Guangdong, China
Business Type:
Manufacturer/Factory & Trading Company
Business Range:
Consumer Electronics, Electrical & Electronics
Management System Certification:
ISO 9001
Import & Export Mode:
Have Own Export License
OEM/ODM Availability:
Yes
OEM/ODM Service
Sample Available

Mobile Speaker, Loudspeaker, USB Speaker manufacturer / supplier in China, offering Whole Sale Digital Bluetooth Speaker for Promotion, Round Shape Rechargeable Battery/ Portable Speaker/ Kalaoke Speaker, Round Shape/ Rechargeable/ Bluetooth/ Party Speaker and so on.

Gold Member Since 2016
Audited Supplier
Supplier Homepage Products Digital Speaker Whole Sale Digital Bluetooth Speaker for Promotion

Whole Sale Digital Bluetooth Speaker for Promotion

Get Latest Price
Min. Order / Reference FOB Price
200 Pieces US $63.4/ Piece
Port: Shenzhen, China
Production Capacity: 500kpcs/Month
Payment Terms: L/C, T/T
Amplification Type: Active
Speaker Material: Wood
Usage: Portable Player, Mobile Phone, Computer, Stage/DJ, Home Theatre System, Radio, TV, Karaoke
Adjusting Method: Knob
Sound Channel: 2.0
Play Frequency: Bass Speaker

You Might Also Like

Loading...

Basic Info

Model NO.
S126
Structure
Floorstanding Speaker
SNR
81-90dB
Display Screen
LED
Loading Port
Shenzhen
Delivery Date
Within 35 Days
Trademark
Digi-marks
Transport Package
Neutral Packing, 1piece/1carton(Inside Bag+Foam)
Specification
410*340*790
Origin
Guangdong, China(Mainland).
HS Code
851822000
Whole Sale Digital Bluetooth Speaker for Promotion





       Parameter





 
Model:S126
Max output power:50WX2
Specification:410*340*790
Speaker Unit: Woofer: 12"X1+Tweeter+LED light
Application:Portable Player, Mobile Phone, Computer, Stage/DJ, Home Theatre System, Radio, TV, Karaoke
Current:AC110V~240V,DC12V
Frequency Response:50Hz-20KHz 
Impedance:4Ω  
SNR:81-90dB
Sensitivity:350mv

Packing:
Strong packing: Plastic bag- foam inside-brown carton

Term:
Trade term: EXW or FOB
Payment term: T/T, L/C
Delivery time: About 30-40days

Welcome OEM, ODM!

Services
Pre-sales services-- a full round of pre-sales services catering to your every need.
After-sales services-- reliable warranty and needy solutions provided for your trust.
Customized services:
a)    Your logos/ product designs/ customized plans accepted;
b)    Sample drawings designed by product designers;
c)    Final samples agreed& contracts signed;
d)    Production effected& orders fulfilled.

1.Are you factory?
Answer: Yes. Digi-Marks is a factory with 11 years experience. More than 350 employees.
2.Working Time?
Answer: Monday to Friday 8:00 Am to 6:00 Pm.
3.How can I contact your sales to ask questions and inquiry?
Answer: You can contact us directly by Skype, email, WhatsApp, etc .
4.How can I get a response or reply from you?
Answer: We will give you immediate response via Skype and WhatsApp Asap, and emails within 24 hours.
5.How long is the lead time?
Answer: It depends on all in one speaker case, usually 23-25 days after deposit and products details confirmed.
6.Is OEM provide?
Answer: Yes, we will also offer customized design on packing boxes, sticker, etc, if required…
7.What's priority discount can you give?
Answer: Yes. It depends on qty, products or order time.
8.What is your payment terms?
Answer:Normally,30% deposit and balance T/T against copy of Bill of loading or L/C sight.
9.Where is your loading port?
Answer: Shenzhen or Guangzhou in China.
10.How to ensure the business security?
Answer: We do the Proforma Invoice, and stamp & signature by the two sides.
11.Can I get some samples before placing an order?
Answer: Of course, it is ok. Sample fee is required, and will be refunded once order placed. 
WELCOME TO DIGI-MARKS
If you have any questions or comments, or would like to negotiate an order, please feel free to get in touch with us via online chat as we would be more than happy to offer any advice we can. We are passionate about music, and if you are too we would love to hear from you.





 

Send your message to this supplier

*From:
*To:
avatar Ms. Lily
*Message:

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now

You Might Also Like

Loading...

Contact Supplier